Търси
Filters
Close

Зад сцената на една наша фотосесия.

Зад сцената на една наша фотосесия.

Зад сцената на една наша фотосесия.

 

Ако сте фенове на модата сигурно сте виждали безбой видеа на лъскави фотосесии с професионални фотографи в специализирани фотостудия. Често моделите разказват как стават в 5 сутринта и снимат цял ден. Това звучи като много труд но и много кадри, от които да си избираш впоследствие перфектната поза.Каква скука! Е, най-кратко казано, нашето заснемане на продукти е точно обратното.  fotosesii-na-takova

 

Повечето снимки на сайта ни са снимани, докато децата спят, ако имаме този късмет.

По-често поне едно от тях е асистент по аранжирането. Това означава тъкмо да си нагласиш композицията, да забиеш контра на краката, да нагласиш обектива и една ръчичка да хване и да ти размести всичко:)

nashite-fotosesii

В такива случаи ситуацията е Мисли БЪРЗО, снимай много и после избирай. Под избор имаме предвид две-три пози на фокус. Но пък никога, ама никога не ни е скучно. Важното е да върви творческия процес, а какво по-хубаво в него да се включат и малките аранжори:) 

 

Ние винаги сме на принципа “Ако живота ти донесе лимони, направи си лимонада!”

Имаме привилегията да живеем на едно от най-красивите места в света, а именно в Стария град на Велико Търново, където в момента текат усилени изкопни работи и ремонти на улиците и тротоарите. Никак обаче не се оплакваме, въпреки неприятностите, защото знаем че хората работят за да стане нашата среда по-красива.

 

 

Така решихме да превърнем дефекта в ефект и се възползвахме от разкопаната улица Гурко и разсипания пясък. Хванахме всеки инструмента  на труда - децата с кофи и лопатки, майката с фотоапарат и плажни аксесоари за снимане и ето ти плажна фотосесия от сърцето на България.
 

Ще се радваме да ни споделите дали ви е интересно да научавате повече истории от нашия процес на работа.

 

Споделете какви са вашите начини да се органирате за работа с деца покрай вас?

 

Ще се радваме да разберем за какво бихте искали да прочетете в този наш блог, и с какво можем да сме ви полезни?Leave your comment
Коментари
14.8.2018 г. 13:45
Страхотни сладури.
Запиши се за новини и промоции!