Поръчай по Телефон/Вайбър 0889 040013 * * * Подари(си) малко щастие! * * *
Количката е празна
Затвори
Филтри
Търси
banner

Информация за доставка

 1. Цени на доставка: 

Цените за доставка на поръчаните от нашия магазин продукти са фиксирани. Можете да избирате между
 
  • До офис на Спиди (5 лв.)
  • Доставка до Твой адрес (6 лв.)
  • БЕЗПЛАТНА Доставка до Спиди АВТОМАТ (0,00 лв.)

При порчки на обща стойност, надвишаваща 70 лева, доставката е БЕЗПЛАТНА!

2.Срок на доставка:

Стандартният срок за доставка на поръчки е 5-7 работни дни след  поръчка, освен ако не е указан друг срок на доставка в описанието на продукта.

По време на КОЛЕДНАТА КАМПАНИЯ срокът е 10 работни дни, освен ако не е указан друг срок на доставка в описанието на продукта. 

Срокът на доставка започва да тече на следващия работен ден, след направената поръчка, когато начинът на плащане е чрез наложен платеж. Ако сте избрали да платите по банков път, срокът за доставка започва да тече след получаване на дължимата сумата по нашата банкова сметка.
Доставката на продукти, поръчани от електронния магазин TAKOVA.com се извършва чрез куриер, на територията на Република България.
TAKOVA.COM прави всичко възможно за спазване на сроковете на доставка, но не носи отговорност за последствията от забавена или неосъществена доставка, когато това е причинено от подизпълнителя, комуто е възложена доставката или от независещи от TAKOVA.COM или от подизпълнителя обстоятелства. В случай на забавена или неосъществена доставка TAKOVA.COM ще проучи обстоятелствата отделно за всеки конкретен случай, което може да отнеме до 10 работни дена от датата на постъпване на Вашия сигнал. През този период не е възможно осъществяването на доставката.

3. Офисите на Еконт може да проверите от този линк  https://www.econt.com/find-office

4. Офисите на Спиди може да видите от този линк https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices

5. Easybox автомати може да намерите на този адрес https://sameday.bg/easybox/