Търси
Filters
Close

Информация за доставка

 1. Цени на доставка: 

 
Цените за доставка на поръчаните от нашия магазин продукти са фиксирани. Можете да избирате между
 
  •  
    Доставка до офис на Еконт
  • До офис на Спиди (4,70 лв.)

 

  • Доставка до вашия адрес с Еконт

     

 
По време на КОЛЕДНАТА КАМПАНИЯ и други натоварени периоди в годината срокът е 7 работни дни, освен ако не е указан друг срок на доставка в описанието на продукта. 
 
 
При порчки на обща стойност, надвишаваща 100 лева, доставката е БЕЗПЛАТНА!
 
 2.Срок на доставка:

Стандартният срок за доставка на поръчки е до 5 работни дни след  поръчка, освен ако не е указан друг срок на доставка в описанието на продукта.

По време на КОЛЕДНАТА КАМПАНИЯ срокът е 7 работни дни, освен ако не е указан друг срок на доставка в описанието на продукта. 

Срокът на доставка започва да течена следващия работен ден, след направената поръчка, когато начинът на плащане е чрез наложен платеж. Ако сте избрали да платите по банков път, срокът за доставка започва да тече след получаване на дължимата сумата по нашата банкова сметка.
 
Доставката на продукти, поръчани от електронния магазин TAKOVA.com се извършва чрез куриер, на територията на Република България.
 
Продуктите, поръчани чрез TAKOVA.COM, ще бъдат доставени на указания от купувача адрес и се получават от него, на ръка, срещу подпис. При невъзможност за осъществяване на доставката, не по вина на TAKOVA.com или куриера, служителят, извършващ доставката оставя известие за опит за доставка с координати на куриера, като след това купувача може да си уговори нов срок за получаване на пратката или да си я получи в офиса на куриера. Ако и вторият опит за доставка не е успешен, по вина на купувача, договорът за покупка и доставка автоматично се прекратява и платената сума се задържа от продавача.
 
TAKOVA.COM прави всичко възможно за спазване на сроковете на доставка, но не носи отговорност за последствията от забавена или неосъществена доставка, когато това е причинено от подизпълнителя, комуто е възложена доставката или от независещи от TAKOVA.COM или от подизпълнителя обстоятелства. В случай на забавена или неосъществена доставка TAKOVA.COM ще проучи обстоятелствата отделно за всеки конкретен случай, което може да отнеме до 10 работни дена от датата на постъпване на Вашия сигнал. През този период не е възможно осъществяването на доставката.
 
 
3. С виртуален офис на Еконт, Вие можете да намерите най-близкия офис на Еконт, да проследите пратка и да се възползвате от много други възможности от менюто под този текст.

4. Офисите на Спиди можете да проверите от този линк https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices

Запиши се за новини и промоции!