Поръчай по Телефон/Вайбър 0889 040013 * * * Подари(си) малко щастие! * * *
Количката е празна
Затвори
Филтри
Търси
banner

Магията на българските шевици

Магията на българската шевица се завръща с пълна сила в ежедневието на модерния градски човек. Възраждането на тази традиция е свързано с необходимостта  на младите(и не толкова!) да се завръщат към корените си, да се предават традициите  от поколение на поколение. За съвременния човек става все по-жизненоважно да търси "опора" и  да вярва в магичната сила, закодирана в българската шевица и в българския народен танц.

Цветовете, които вплитаме в нашите тениски  с шевици  са червено, синьо, жълто и зелено. Червеният цвят символизира живота, раждането и любовта. В синьото са закодирани безкрайната шир на небето и свободата. С жълтото се обръщаме към Слънцето и го молим за плодородие. Зеленото "укрепва" всички останали цветове като отбелязва вечно възраждащата се природа.

По естествен начин значенията на цветовете се допълват  от формите – кръстът   се свързва с посоките на света и увеличаването на рода, а цветето символизира женствеността, която дава живот на всичко!

Шевиците в нашата дамска тениска с шевица, мъжка тениска с шевица и комплектът дамска и мъжка тениска с шевици носят пожелание за здраве, любов, плодородие и разгръщане на скрити потенциали в човека, който ги носи!

Leave your comment