Търси
Filters
Close

Изрази своята уникалност с бижу-амулет!

 

 

Най-новата ни страст се роди в Капана в Пловдив в един дълбоко-проникновен момичешки разговор решихме, че понякога имаме нужда от сила, която е извън нас, за да се заредим с надежда, ентусиазъм, творчески сили.

И ето така се появиха гривните - амулети за любов, защото всичко хубаво и добро започва с нея, за благополучие и късмет за да привличаме изобилието във всичките му измерения, за самоувереност и самочувствие, за да сме винаги в добро настроение и естествено най-важното хармонията и баланса вътре в нас са най-важни, за да сме жизнени, енергични и в хармонични отношения с хората, които обичаме и които ни обичат.


Запазената марка на Takova.com е персонализирането, защото вярваме, че всеки човек е една отделна вселена, уникален сам по себе си в целия свят и затова за да е още по-силен амулетът - гривна поставяме буквата на дамата, за която е наречен.

Ето ги и нашите първи предложения за персонализирани уникални гривни-амулети от полускъпоценни камъни, създадени специално за Вас с много желание и любов. Това са първите ни "деца", но планираме да ви предложи още много идеи за бижута и аксесоари.

 

Гривна амулет за благополучие и късмет

 

За съвременната силна бизнес дама! Персонализирана гривна от тюркоаз, ахат и лунен камък  с буква от стомана.Създадохме този амулет за вас като съчетахме свойствата на полускъпоценните камъни за мощна енергийна защита, вдъхване на смелост, издръжливост и материално благополучие.

Тюркоазът се свързва с парите, късмета и щедростта, привлича изобилието. Лунния камък е особено нежен и е пазител на женствеността и стимулира интуицията. Ахатът носи проницателност и насърчава спокойствието.

Амулетът е  особено подходящ за независими,  дейни, творчески дами с нюх към  добрия бизнес. 
 

 Амулет за любов

 

Розовият кварц освобождава от страховете и гнева и носи мир, нежност, вътрешна хармония на притежателя си.

Персонализираната  гривна от  кварц е  в нежно  розово  и е  стилен  детайл, с който да завършите визията си в модерния през този сезон розов цвят.Розовият кварц  е полускъпоценен камък, който се свързва с любовта във всичките й форми - романтична, платонична и  семейна.

Розовият кварц защитава по време на бременност и раждане. Той подпомага функциите на мозъка и увеличава интелекта.Носейки розов кварц, приличате добротата, нежността и любовта към себе си и се освобождавате от страховете си.

В съчетание с първата буква от името на притежателя си гривната се превръща в уникален подарък, създаден само и единствено за своя притежател.

 

Гривна амулет за хармония с буква

  

 

Уникална гривна амулет от ахат, лунен камък и бял млечен кварц с висулка - буква от стомана. Лунния камък в гривната амулет засилва  с женствеността  и интуицията, носи късмет и надежда, белият ахат е символ на плодородието и изобилието, носейки го привличате  изобилие във всички сфери на живота. Кварцът  предпазва от негативни мисли и влияния. Комбинацията между трите вида полускъпоценни камъни носи хармония  и привлича доброто в живота на притежателя си.

Поставяйки и първата буква от името на амулета го превръщаме в уникален, персонализиран дар от сърце за Вашата специална дама- съпруга, майка, сестра, приятелка.
Уникална гривна от бял млечен кварц със сърце от двойнополирана стомана, в което е изписано най-милото послание "Обичам те!".

 

Амулет за самоувереност

 

 Тази гривна е пърнопричината да се захванем с бижута. Специално за нея създадохме тези красиви сърчица, за да може да се изписват по няколко думи и от двете страни. Така можем да запазим най-съкровените ви послания към любимата жена, майка или приятелка.


 Уникална гривна от бял млечен кварц  със сърце от стомана, в което е изписано най-желаното послание "Обичам те!".
Ако наистина обичаш някой, то цялото ти същество се стреми към този човек и неговото добро настроение и самочувствие! Гривната от млечен кварц е специален амулет, който дава увереност във вътрешните сили на притежателя си и по този начин повишава самочувствието и настроението.

Всеки иска да има до себе си дама, която винаги е в настроение - е това е най-вярното решение- тайната сила на кварца, съчетана с искрената любов на даряващия.

Дарявайте любов.Всеки ден.Без повод.

Ако искате да спечелите гривна -амулет с Вашата буква, включете се в играта на Takova.com  ето тук

 

 

Leave your comment
Запиши се за новини и промоции!